Adresgegevens

J-dental
Razeil 29
1319 EA Almere

Telefoon

036 – 524 02 74

E-mailadres

Openingstijden

Maandag      09:00 – 17:30

Dinsdag        09:00 – 17:30

Woensdag    09:00 – 17:30

Donderdag   09:00 – 19:00

Vrijdag          09:00 – 12:00

Zaterdag      10:00 – 14:00 *

* alleen mondhygiëniste behandelingen tot 18 jaar

adviezen

Adviezen

Voor kinderen adviseren wij dat ze reeds gelijk meekomen om te zien wie de tandarts is en wat zij doet. Zo’n situatie lijkt voor hun tegen de tijd dat ze zelf moeten dan “normaal”. Wanneer ze 2.5jr/3jr zijn (dan is hun melkgebit volledig), is het verstandig dat ook de controle bij hun uitgevoerd wordt. Ze mogen dan op schoot bij mama of papa.

Het wordt door de tandartsen aangeraden tweemaal per jaar voor controle te komen. Zo kunnen een eventuele tandvleesaandoening en/of gaatjes tijdig worden geconstateerd.

Verdovingen kunnen soms nog 2-4 uren na de behandeling werkzaam zijn. wees voorzichtig met hete dranken en/of gerechten. U voelt niet hoe heet het kan zijn en u eraan verbranden of op de wang/lip bijten.

Wij raden het u aan door te geven welke medicatie u gebruikt en ook wijzigingen door te geven voordat u behandeld wordt.

Veranderingen m.b.t uw verzekering en/of persoonsgegevens kunt u doorgeven aan de assistente.

Zwangerschap van de patiënt hoeft geen contra-indicatie voor röntgenonderzoek te zijn. De dosis op het onderlichaam en daarmee op het ongeboren kind is niet merkbaar verhoogd bij tandheelkundige opnamen, althans indien alle aanbevelingen voor de apparatuur en de opnametechniek worden toegepast. Indien er een tandheelkundige aanleiding is om een opname te maken, bijvoorbeeld bij een pijnklacht, dan kan die opname worden gemaakt. (NMT praktijkrichtlijn tandheelkundige radiologie 2007)
Tandartspraktijk J-dental maakt in geval van zwangerschap liever geen röntgenfoto’s.

Indien u een afspraak niet kunt nakomen, vragen wij u om minimaal 24uur liefst telefonisch af te melden. U kunt de boodschap achterlaten op het antwoordapparaat. Laat svp duidelijk uw naam en telefoonnummer achter, zodat wij u kunnen terugbellen. U mag het ook per mail doen.